ساعات ثبت سفارش : 9 صبح الی 18 بعداز ظهر 02122085150

 

راهنمای جامع خرید فیلتر یخچال

در راهنمای خرید فیلتر تمامی توضیحات از تشخیص دارا بودن فیلتر داخلی یا بیرونی و نوع فیلتر ،با تفکیک برند، نحوه نصب، نحوه ریست، توصیه ها سوالات متداول شما و هر آنچه که باید بدانید، کاملا توضیح داده شده است.

لطفا قبل از هرگونه تماس روی لینک زیر کلیک کنید.

سوالات متداول درباره فیلترهای یخچال ساید

1.حداکثر مدت زمان استفاده از فیلتر یخچال ساید چقدر است؟ 2.چگونگی نصب فیلتر یخچال 3.نحوه ریست چراغ فیلتر یخچال 4.علت روشن شدن چراغ فیلتر یخچال 5.علت کم شدن فشار آب یخچال،نساختن یخ و بوی بد آب چیست؟ 6. علت سیاهی آب خروجی در ابتدای نصب 7.چه تعداد فیلتر بیرونی کافیست؟ 8.مضرات عدم تعویض فیلتر یخچال 9. آیا به نصاب نیاز است؟ 10.راهنمای جامع خرید فیلتر

صرفه‌جویی 11 میلیارد مترمکعب آب در برنامه ششم توسعه

 اختصاص 800 میلیارد تومان تا کنون برای آبیاری نوین

معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی گفت:‌ در برنامه ششم وزارت جهاد، صنعت و نیرو مکلف شده‌اند 11 هزار میلیارد مترمکعب صرفه‌جویی آب داشته باشند و در این راستا تا کنون با اجرای پروژه‌های آبیاری نوین در کشور 800 میلیارد هزینه شده است.

علی‌مراد اکبری ظهر امروز در نشست خبری که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، به جزئیات مصوب برنامه ششم در پروژه‌های کلیدی بخش آب و خاک کشور اشاره کرد و گفت:‌ اهداف ما در برنامه ششم به تأیید کمیسیون کشاورزی، تلفیق رسیده و در صحن مجلس به تصویب رسیده که یکی از آنها حفاظت کمی و کیفی منابع آب و خاک و موفقیت در امنیت منابع غذایی در چارچوب تولید پایدار است.

وی با اشاره به اینکه باید بهره‌وری را به سمت بهره‌وری سبز ببریم،‌ تأکید کرد: در هر بخش از تولید باید به  حفظ محیط زیست اهمیت داده شود،‌ چرا که آیندگان نیز به آب و خاک نیاز دارند.

حجتی به این نکته اشاره کرد که در برنامه ششم و در ماده 45 دولت مکلف شده است، تا برای مقابله با بحران کم ‌آبی و رهاسازی حقابه‌های کشور به سمت جبران ترازنامه آب به میزان 11 میلیارد مترمکعب در پایان برنامه برسد. یعنی آنکه به زبان ساده‌تر وزارتخانه‌های کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و نیرو باید در برنامه‌شان طی 5 سال 11 میلیارد متر مکعب صرفه‌جویی آب داشته باشند.

اکبری گفت:‌ اجرای روش‌های نوین آبیاری، اجرای عملیات آب و خاک،‌ توسعه آب‌بندان‌ها در سطوح آب‌گیر حداقل به میزان 600 هزار هکتار در سال باید عملیاتی شود، مضاف بر آنکه باید سند ملی آب به روز شود که به احتمال زیاد این سند تا پایان سال به روز خواهد شد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح برآورد کردن مصرف آب 35 محصول کشاورزی در کشور خبر داد و گفت:‌ این کار برای نخستین بار در کشور اتفاق افتاده که سال گذشته میزان مصرف آب سه محصول ذرت، لوبیا و برنج برآورد شده و امسال نیز میزان مصرف آب گندم و چغندر قند در دست بررسی است.



وی از اصلاح و بهبود خاک کشاورزی در برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت:‌ افزایش سطح کربن به عنوان ماده آلی خاک به میزان سالانه 500 هزار تن در دستور کار قرار دارد، مضاف بر آنکه حمایت از توسعه گلخانه‌ها و انتقال کشت از فضای باز به فضای کنترل شده در کنار بازچرخانی پساب‌ها مدیریت آب نامتعارف صورت می‌گیرد.

اکبری همچنین از احیای دایره قنوات کشور به میزان سالانه 5 درصد در برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت:‌ ما پیشنهاد احیای سالانه 10 درصد را داده بودیم که با رقم 5 درصد موافقت شد  و اکنون حدود 40 هزار کیلومتر قنات در کشور داریم که تقریبا 50 درصد از آن تا کنون لایروبی، مرمت و حلقه‌گذاری شده است.

به گفته این مسئول در وزارت جهاد کشاورزی سالانه 250 تا 300 میلیارد تومان برای احیای قنوات باید از سوی دولت بودجه در نظر گرفته شود.

وی همچنین به برق‌دار کردن چاه‌های پروانه‌دار کشاورزی هم اشاره کرد و گفت:‌با مصوبه مجلس از 400 هزار حلقه چاه مجاز تا کنون 184 هزار حلقه برقی شده‌اند و به مرور برای بقیه چاه‌ها نیز این اتفاق خواهد افتاد.

اکبری همچنین از توسعه روش‌های نوین آبیاری در زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی برای کاهش مصرف آب خبر داد و گفت:‌رویکرد ما اجرای پروژه‌های میکرو (آبیاری قطره‌ای) در باغات و سطح مزارع است تا جایی که سال گذشته 25 هزار هکتار از آبیاری مزارع گندم به روش تیپ (نواری) انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه تا کنون برای اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار در کشور 500 میلیون دلار از محل توسعه صندوق توسعه ملی و 160 میلیارد تومان از محل اسناد فرابورس اختصاص یافته،‌ گفت: به زبان ساده‌تر در کل تا کنون 800 میلیارد تومان در مجموع برای اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار در کشور پول گرفته‌ایم.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی همچنین از اجرای 4 هزار و 2 پروژه عملیاتی در حوزه آبیاری نوین در بخش کشاورزی خبر داد و گفت:‌ 43 هزار و 272 هکتار از اراضی کشاورزی به آبیاری نوین مجهز شده‌اند و 67 هزار هکتار دیگر در دست اجرا است.

وی با انتقاد از منطق برخی از اعلام میزان بارندگی در کشور در راستای تولید محصولات کشاورزی گفت: این منطق را قبول نداریم که کل میزان بارندگی را به مساحت کشور تقسیم می‌کنند و می‌‌گویند که ما آب هستیم، دو استان مازندران و گیلان ما بارندگی بالای 1200 میلی‌متر دارند و در کنار آن بیش از نصفی از کشور ما کویری است.

اکبری گفت: کشور هلند که مساحتش به اندازه دو استان گیلان و گلستان نمی‌شود، با بارندگی کمتر از این دو استان سال گذشته 80 میلیارد دلار محصولات کشاورزی صادر کرده است و این نشان می‌دهد که ما هم می‌توانیم در این حوزه با این ارقام البته طبق اصول کار کنیم.

وی با اشاره به احیای یک میلیون و 550 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور، گفت: سه پروژه بزرگ در شبکه‌های آبیاری و زه‌کشی در دستور کار داریم که یکی از آنها پروژه 550 هزار هکتاری در استان خوزستان است که تا کنون 312 هزار هکتار آن توسط وزارت نیرو تخصیص آب داده شده است و در عین حال 231 هزار و 480 هکتار از این رقم انجام شده است.

وی گفت: 70 پیمانکار و 30 مشاور درگیری عملیات احیای اراضی خوزستان هستند. به گفته اکبری همچنین پروژه احیای اراضی سیستان نیز با رقمی نزدیک به 46 هزار هکتار در دستور کار است که در نوع خودش در کشور بی‌نظیر می‌رسد، چرا که آبیاری از محل تأمین تا پای گیاه به صورت لوله بوده و یک قطره هم تبخیر آب معنی ندارد.

اکبری تصریح کرد: این پروژه 32 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان سال 10 هزار هکتار از پروژه انجام می‌شود و 21 پیمانکار و 6 مشاور این را را به پیش می‌برند.

وی در پایان به نهایی نشدن لایحه حفاظت از خاک در مجلس اشاره کرد و گفت:‌ باید پرسید چرا این لایحه علیرغم پیگیری‌های بسیار به صحن مجلس نمی‌رود علیرغم آنکه به آقای  لاریجانی و کمیسیون کشاورزی مجلس و با امضای وزیر جهادی کشاورزی نامه فرستادیم، اما هنوز این لایحه در زمین مانده در صورتی که اگر به صحن برود حتما رأی می‌آورد.

این نشست خبری به بهانه ارائه برنامه‌های وزارت جهاد در راستای آبیاری و برنامه‌های ششم توسعه برگزار شد و در کنار آن اکبری از برپایی تجهیزات آبیاری خبر داد و گفت:‌نخستین نمایشگاه تجهیزات آبیاری از 17 تا 20 دی ماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران برپا می‌شود و 7 کشور خارجی از جمله ایتالیا،‌اسپانیا،‌آلمان،‌یونان، ترکیه و چین در آن شرکت می‌کنند. در این نمایشگاه تولیدکنندگان لوله و تجهیزات آبیاری پی‌وی‌سی و ادوات حفاظت آبیاری شرکت خواهند کرد.

  • بازدید: 5656

فیلتر یخچال ساید