راهنمای جامع خرید فیلتر یخچال
در راهنمای خرید فیلتر تمامی توضیحات از جایگاه فیلتر داخلی، تشخیص دارا بودن فیلتر داخلی یا بیرونی و نوع فیلتر ،با تفکیک برند، نحوه نصب، نحوه ریست، توصیه ها سوالات متداول شما و هر آنچه که باید بدانید، کاملا توضیح داده شده است.
سوالات متداول درباره فیلترهای یخچال ساید
1.حداکثر مدت زمان استفاده از فیلتر یخچال ساید چقدر است؟ 2.چگونگی نصب فیلتر یخچال 3.نحوه ریست چراغ فیلتر یخچال 4.علت روشن شدن چراغ فیلتر یخچال 5.علت کم شدن فشار آب یخچال،نساختن یخ و بوی بد آب چیست؟ 6. علت سیاهی آب خروجی در ابتدای نصب 7.چه تعداد فیلتر بیرونی کافیست؟ 8.مضرات عدم تعویض فیلتر یخچال 9. آیا به نصاب نیاز است؟ 10.راهنمای جامع
مشکل اصلی در بحث آب، مدیریت مصرف منابع آبی است.وضعیت آب در کشور مناسب نیست
استاندار کردستان گفت: برداشت بی رویه آب از منابع آب زیرزمینی پیامدهای مخرب عدیده ای به همراه دارد
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان ، عبدالمحمد زاهدی در سومین جلسه شورای حفاظت از آب استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، ضمن قدردانی از تعاملات صورت گرفته میان شرکت آب منطقه ای و جهاد کشاورزی و همچنین از کشاورزان و تشکلهای کشاورزی استان بهخاطر همراهی با مسؤلان در زمینه جلوگیری از مصرف بیرویه و اجرای برنامههای پیشگیرانه هدررفت آب توسط آب منطقه ای، اظهار داشت: آب در استان کردستان وضعیت مناسبی ندارد و در شرایطی که امسال به نسبت سال گذشته و درازمدت با کاهش جدی بارش مواجه است، باید همه دستگاهها توجه جدی داشته باشند که تلاش کنیم نه تنها وضعیت موجود را حفظ کنیم بلکه اگر بتوانیم آن را بهبود ببخشیم.
استاندار کردستان تصریح کرد: ضمن اینکه تمامی موارد در بحث مصرف بهینه آب باید رعایت شود، بخش تولید و اشتغال نیز باید مورد توجه قرار بگیرد و برای تحقق این موارد، سه کارگروه مرتبط با بحث آب، بخصوص کارگروه فنی فعالتر شوند.
زاهدی همچنین تاکید داشت: باید اطلاعات کافی از وضعیت استان در اختیار وزارت کشاورزی، نیرو و دولت قرار بگیرد تا آنها در جریان قرار بگیرند و به نوعی در حل این مشکلات کمک کنند.
وی افزود: مشکلاتی که در بحث آب وجود دارد، یکی کمبود آب است که ناشی از تغییرات آب و هوایی و کاهش نزولات جوی است که اما امسال وضعیت، نگرانکننده است.
استاندار کردستان گفت: با برداشت بیرویه از منابع آبی زیرزمینی جدای از اینکه کشاورزی را از دست خواهیم داد، با مشکلات زیستمحیطی دیگری مانند ریزگردها مواجه میشویم.
زاهدی همچنین تصریح کرد: از یک طرف یک چالش داریم که به دنبال افزایش تولید به عنوان یک هدف کشوری هستیم، بحث اشتغال را در کنار آن داریم و از طرف دیگر، مشکل اصلی ما، مدیریت منابع آبی در مصرف است که باید برای آنها برنامهریزی کرد که به اهداف تعیینشده برسیم.
وی اضافه کرد: در همه دنیا اولویت با تامین آب شرب است و بهداشت، سپس آب مورد نیاز برای صنعت، باغداری و زراعت در اولویتهای بعدی قرار دارند و باید این را توجه داشته باشیم که وقتی کمبود آب مطرح است، از هر چیزی که بگذریم از آب شرب شهری و روستایی نمیگذریم.
زاهدی تاکید کرد: باید تولیدات را در بخش کشاورزی به سمت محصولاتی ببریم که کممصرف در آب و پردرآمد باشند، یعنی باید به سمت اقتصادیکردن کشاورزی برویم.
استاندار کردستان یادآوری کرد: هر فعالیتی که اقتصادی است، محصول بهتری ارائه میدهد و اشتغال بیشتری ایجاد میکند باید در اولویت قرار بگیرد.
وی افزود: واقعیت این است، اگر برنامهریزی در مصرف، مدیریت و بخشهای دیگر مرتبط با آب نداشته باشیم، آینده تمدنی ما به خطر میافتد، چون اکثر مهاجرتهای بزرگ بدلیل خشکسالیهایی بوده که اتفاق افتاده است که در کشور ما نیز تجربه شده است، لذا باید این نگاه به مسئله آب و بهرهبرداری از آن داشته باشیم و در کنار آن نیز ارزش اقتصادی و هزینه تمام شده آب مدنظر باشد.
زاهدی در ادامه گفت: لازم است ضمن برنامهریزی برای تغذیه سفرههای آب زیرزمینی، باید مردم را نیز آگاه کنیم که عدم صرفهجویی در مصرف آب و برداشتهای بیرویه در کشاورزی، چه زیانهایی دارد و این را باید صدا و سیما و سایر رسانهها کمک کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان:
لزوم حساسکردن افکار عمومی نسبت به موضوع کمآبی
معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: شاید وضعیت دشتهای استان کردستان نسبت به استانهای دیگر قابل قبولتر است اما انصافاً مشکل خشکسالی در استان بسیار جدی است.
معاون امور عمرانی استانداری نیز در این جلسه اظهار داشت: باید برای حل مشکل خشکسالی با حساسیت و برنامهریزی خاصی اقدام کنیم.
امیر قادری افزود: سکونتگاههای شهری و روستایی کردستان از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار هستند لذا ضرورت دارد تا افکار عمومی را نسبت به موضوع کمآبی حساس کنیم چون بحث آب شرب در استان کردستان بسیار مهم است.
وی منابع آبی شهری و روستایی استان کردستان را مستلزم تصمیمات جدی دانست و گفت: سد قشلاق سنندج تأمینکننده سکونتگاهی با جمعیت بالغ بر500 هزار نفر است که باید براید حفاظت از منابع آبی آن اقدامات جدی صورت گیرد.
قادری به موضوع دشتهای ممنوعه دهگلان، قروه و چهاردولی اشاره کرد که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند و گفت: حساسیت بر روی منابع آبی، آب شرب شهرها و روستاهای کردستان از اهمیت بالایی برخوردار است که نیاز است به آن توجه ویژهای داشته باشیم.
معاون امور عمرانی استاندار کردستان افزود: باید بدانیم که در استان کردستان در زمینه وضعیت آبی چه شرایطی را داریم و برای دستیابی به این موضوع، شاید نیاز باشد از طریق مراکز علمی و دانشگاهی به این موارد بپردازیم.
وی برنامهریزی برای بحث آب استان را در گرو مطالعاتی دانست که در استان کردستان انجام میشود و گفت: شاید وضعیت دشتهای استان کردستان نسبت به استانهای دیگر قابل قبولتر است اما انصافاً مشکل خشکسالی در استان بسیار جدی است.
معاون امور عمرانی استاندار کردستان در پایان گفت: خشکسالی با مرور اتفاق میافتد لذا باید توجه داشته باشیم که با برنامهریزی درست و اصولی، آب را مدیریت نموده تا با کمبود آب مواجه نشویم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کردستان:
90 درصد چاههای کشاورزی قروه و دهگلان به کنتور هوشمند تجهیز شدهاند
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کردستان گفت: بر روی بالای 90 درصد چاههای آب کشاورزی دشتهای قروه و دهگلان، کنتور هوشمند نصب شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان در این جلسه با اشاره به میزان کاهش بارندگی امسال به نسبت سال گذشته و متوسط درازمدت در کردستان، اظهار داشت: با توجه به بارندگی مناسب سال گذشته و میزان ذخیره آبی، اگر کاهش بارندگی امسال جبران نشود، مشکلی در تامین آب شرب نخواهیم داشت.
وی افزود: سه کارگروه فنی و اجرایی، سیاسی و امنیتی و اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در خصوص بحث آب در استان تشکیل شده است که دستگاههای مرتبط با آب و دستگاههای مرتبط با پایمدهای ناشی از بحران آب و اطلاع رسانی در این کارگروهها عضو هستند.
اقبال شانظری به افت آبهای زیرزمینی در دشتهای قروه، دهگلان و چهاردولی اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از روند این موضوع، پلمب چاههای غیرمجاز، نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاهها و کنترل مصرف آب از طریق همین کنتورها در این دشتها انجام شده است.
وی گفت: بر روی بالای 90 درصد چاههای آب کشاورزی دشتهای قروه و دهگلان، کنتور هوشمند نصب شده است و خوشبختانه این اقدامات حفاظتی در دشت دهگلان مثمر بوده و از شدت افت آبخوان کاسته شده است.
شانظری تصریح کرد: باید با استمرار برنامههای کنترلی و پیشگیرانه از نشست این دشتها جلوگیری کنیم. چرا که نشست دشتها پیامدها و اثرات مخربی بر زیرساخت ها و امورات زیربنایی خواهد زد و شبکه های ارتباطی و خطوط انتقال نیرو و مستحدثات را تحت تأثیر قرار خواهد داد و همچنین سایر منابع آبی را نیز شور خواهد کرد.
وی همراهی دادگستری و اجرای احکام و همچنین خود کشاورزان در انسداد چاههای غیرمجاز و نصب کنتورهای هوشمند را قابل تقدیر خواند و گفت: انتظار داریم فعالیت دستگاههای دیگر در قالب کاگروههای فوقالذکر و همکاری آنها در راستای حفاظت از منابع آبی، با بخش آب استان بیشتر شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کردستان گفت: امسال اعتبارات طرح احیاء و تعادلبخشی استان تاکنون تخصیص نیافته و محدودیت اعتباری داریم که درخواست داریم تا از محل اعتبارات استانی، به بخش آب استان در اجرای طرح تعادلبخشی کمک صورت گیرد.
وی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی ، نصب تجهیزات اندازه گیری فرونشست دشتها، تشکیل کمیته تخصصی ادارات و مراکز دانشگاهی، به روز نمودن قوانین مرتبط با این بخش، کاهش بهره برداری از منابع آب زیرزمینی با مدیریت صحیح، برق کردن چاه های کشاورزی، تخصیص اعتبارات طرح احیاء و تعادل بخشی، تقویت گروه های گشت و بازرسی منابع آب، استفاده از پساب برای کشاورزی و اجرای طرح های پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی دشتها را از اقدامات لازم جهت بهبود وضعیت دشت ها عنوان کرد.
محمدطالب حیدری مدیرکل هواشناسی استان کردستان در جلسه شورای حفاظت آب استان کردستان اظهار داشت: میزان بارندگی امسال نسبت به درازمدت حدود 35 تا 40 درصد و نسبت به سال گذشته 67 درصد کاهش داشته است که این کاهش در سنندج تاکنون 75درصد می باشد.
مدیرکل جهادکشاورزی کردستان نیز ضمن ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در این بخش، گفت: اقدامات حفاظتی شرکت آب منطقه ای در راستای اهداف جهادکشاورزی و تداوم آن است لذا ما با جدیت همراهی خواهیم نمود.
کریم ذوالفقاری همچنین درخواست نمود شرکت آب منطقه ای کردستان انسداد چاه های غیرمجاز آب را در دشت های ممنوعه شرق استان اولویت قرار دهد تا وضعیت این دشت ها بیشتر از این بحرانی نشود.
وی همچنین گفت این سازمان در این راستا برای کشت محصولات کم آب طلب و کاهش سطح زیرکشت محصولات پرمصرف اقداماتی در دست اجرا دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان نیز در این نشست از شرکت آب منطقه ای کردستان بخاطر تأمین آب مورد نیاز صنعت در کردستان تقدیر نمود.
- بازدید: 5720