راهنمای جامع خرید فیلتر یخچال
در راهنمای خرید فیلتر تمامی توضیحات از جایگاه فیلتر داخلی، تشخیص دارا بودن فیلتر داخلی یا بیرونی و نوع فیلتر ،با تفکیک برند، نحوه نصب، نحوه ریست، توصیه ها سوالات متداول شما و هر آنچه که باید بدانید، کاملا توضیح داده شده است.
سوالات متداول درباره فیلترهای یخچال ساید
1.حداکثر مدت زمان استفاده از فیلتر یخچال ساید چقدر است؟ 2.چگونگی نصب فیلتر یخچال 3.نحوه ریست چراغ فیلتر یخچال 4.علت روشن شدن چراغ فیلتر یخچال 5.علت کم شدن فشار آب یخچال،نساختن یخ و بوی بد آب چیست؟ 6. علت سیاهی آب خروجی در ابتدای نصب 7.چه تعداد فیلتر بیرونی کافیست؟ 8.مضرات عدم تعویض فیلتر یخچال 9. آیا به نصاب نیاز است؟ 10.راهنمای جامع
طراحی سیستم آبیاری هوشمند تحتفشار برای نخستین بار در دنیا
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانشبنیان ایرانی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پس از 13 سال تحقیق، موفق به ساخت «سیستم آبیاری هوشمند تحتفشار» برای نخستین نمونه در دنیا شده است.
این دستگاه که مراحل آزمایشی خود را طی کرده و در حال تجاری شدن است، نمونههایی در اتریش و کانادا هم دارد، اما به این علت که از سیستم ماهواره ای استفاده می کنند، با توجه به جغرافیای ایران کارایی لازم را در کشور ما نخواهند داشت .
سید رضا ریحانینیا، مجری این طرح گفت: نمونههای خارجی این دستگاه، با استفاده از داده های ماهواره ای تصمیم گیری میکند که قابلیت استفاده در کشور ایران را ندارد، اما تصمیمگیری سیستمی که ما طراحی کردهایم بر اساس سنسورهای محلی و بکار رفته در داخل سیستم و مزرعه می باشد. این دستگاه نمونه خارجی نداشته و می تواند به موازات سیاستهای بهینه سازی انرژی کشور کارایی بالایی داشته باشد.
وی بیان کرد: این سیستم بر اساس نوع اقلیم کشور و پارامترهای مؤثر در آبیاری، ازجمله رطوبت، درجه حرارت، الگوی کشت و دیگر شرایط جغرفیایی موثر در نیاز آبی ،آبیاری یک مزرعه را انجام میدهد.
سیستم طراحیشده آبیاری توسط این شرکت دانشبنیان، بومیسازی شده نمونههای خارجی می باشد و با طراحی نرم افزار محاسباتی می تواند خطای محاسباتی را به حداقل برساند. این سیستم در صورت تولید انبوه، با قیمت کمتر از پنج میلیون تومان می تواند به بازار عرضه شود.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان مهندسان مشاور آب اندیشان آذر، بیان کرد: در حال حاضر طرح آبیاری تحت فشار در کشور مشکلاتی در زمینههای مبانی طراحی (پارامترهای قابل اندازه گیری) و منابع آب دارد. در خصوص رفع مشکل مبانی طراحی نرم افزار محاسباتی طرح آبیاری در سیستم پیش بینی شده است که این می تواند در کاهش راندمان آبیاری و افزایش منابع آبی یک مزرعه کمک شایانی داشته باشد.
وی ادامه داد: اما در «سیستم آبیاری هوشمند تحتفشار» چون نرمافزار بر اساس اطلاعات جغرافیایی محلی مقادیر درجه حرارت و سایر پارامترهای موثر در آبیاری را صورت میدهد، خطای کمتری صورت میگیرد.
به گفته مجری این طرح، تاکنون پس از 13 سال تحقیق و مطالعه بر روی آبیاری هوشمند تحتفشار در کشور، حدود 80 میلیون تومان برای این طرح هزینه شده است.
- بازدید: 5455