راهنمای جامع خرید فیلتر یخچال
در راهنمای خرید فیلتر تمامی توضیحات از تشخیص دارا بودن فیلتر داخلی یا بیرونی و نوع فیلتر ،با تفکیک برند، نحوه نصب، نحوه ریست، توصیه ها سوالات متداول شما و هر آنچه که باید بدانید، کاملا توضیح داده شده است.
لطفا قبل از هرگونه تماس روی لینک زیر کلیک کنید.
سوالات متداول درباره فیلترهای یخچال ساید
1.حداکثر مدت زمان استفاده از فیلتر یخچال ساید چقدر است؟ 2.چگونگی نصب فیلتر یخچال 3.نحوه ریست چراغ فیلتر یخچال 4.علت روشن شدن چراغ فیلتر یخچال 5.علت کم شدن فشار آب یخچال،نساختن یخ و بوی بد آب چیست؟ 6. علت سیاهی آب خروجی در ابتدای نصب 7.چه تعداد فیلتر بیرونی کافیست؟ 8.مضرات عدم تعویض فیلتر یخچال 9. آیا به نصاب نیاز است؟ 10.راهنمای جامع خرید فیلتر
۳۰۰ شهر درگیر تنش آبی
سرپرست وزارت نیرو، با اشاره به اصلیترین چالش وزارت نیرو در حوزه آب و برق در آغاز کار دولت دوازدهم گفت: عمر مفید ۳۰ ساله برخی تاسیسات به پایان رسیده است و هم در صنعت آب و هم در صنعت برق لازم است در برخی موارد بازنگری صورت گیرد؛ برای به روزرسانی تاسیسات برق باید منابع مالی فورا تامین شود.
ستار محمودی در گفتگو با خبرنگار نیروی «انرژی امروز»، با اشاره به همت وزارت نیرو در اجرای شبکه فاضلاب در کشور، اظهار کرد: لازم است در بخش فاضلاب، تاسیسات به روز شوند اما برای این کار نیاز وزارت نیرو باید بتواند منابع مالی لازم را تامین کند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه اکنون ۳۰۰ شهر دچار تنش آبی هستند، گفت: در سال جاری ۲۰۰ شهر را بوسیله اقدامات لازم در زمینه تعمیرات و نگهداری مطلوب، مدیریت کردهایم و تعداد شهرهای پرتنش آبی از ۵۰۰ به ۳۰۰ شهر کاهش پیدا کرد. با توجه به کاهش ۴۰ درصدی بارندگی در سال آبی جاری و تاثیر این امر بر محیط زیست، کشاورزی و تامین آب شرب، لازم است که مدیریت تامین آب به صورت مطلوب انجام شود.
سرپرست وزارت نیروهمچنین با اشاره به سربهسر شدن تولید و مصرف برق و رسیدن به مرز هشدار، اظهار کرد: امسال شاهد افزایش ۲۰ درصدی مصرف برق در برخی مناطق با وجود پیشبینی رشد مصرف پنج درصدی، بودیم و تغییر روش زندگی، گرمتر شدن هوا، رشد صنعت و نوع سیستم سرمایشی به این مساله دامن زده است.
محمودی با اشاره به لزوم انجام اقدامات ضروری در حوزه برق، گفت: در حوزه نگهداری، حفظ سیستمها و تعمیرات در صنعت برق لازم است بازنگری صورت گیرد.
سرپرست وزارت نیروهمچنین با اشاره به سرمایه انسانی این وزارتخانه، گفت: وزارت نیرو از نظر خدمترسانی و آمادگی نیروها در بالاترین حد ممکن است اما با توجه به برابری میزان تولید و مصرف، صنعت برق نیازمند جذب سرمایه و به روزرسانی تاسیسات است که برای این امر نیازمند تامین فوری منابع مالی هستیم.
ستار محمودی، زاده استان زیبای ایلام است؛ وی مدرک کارشناسی خود را در رشته زمینشناسی از دانشگاه اصفهان و مدرک کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کردهاست.
محمودی در دولت یازدهم، به مدت چهارسال قائم مقام وزیر نیرو بود و پیش از آن، در سمتهای مشاور وزیر، مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، مشاور وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت آب و فاضلاب استان تهران، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت آب منطقه ای استان خراسان، قائم مقام مجری تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب کل کشور و معاونت بهرهبرداری این شرکت، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت آب منطقه ای غرب کشور و مدیرکل آب استان ایلام فعالیت کرده است.
درواقع با نگاهی به رزومه سرپرست وزارت نیرو میتوان دید که ستار محمودی پلهپله مراحل رشد و ترقی را از استان ایلام تا بالاترین مقام وزارت نیرو در سمتهای مدیریتی طی کرده است و اکنون نیز مدیریت این وزارتخانه را تا معرفی وزیر جدید از سوی رییس دولت دوازدهم، برعهده دارد.
- بازدید: 3655